De baby is geboren. Mijn zwangerschapsverlof is voorbij! Ik werk weer aan bestellingen.

Wel in een ander tempo!

Zie bestelinformatie voor meer info.

Bestelinformatie


Betalen

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal.


Verzenden

In de regel verzend ik binnen 2 dagen. Maar reken op 2-4 dagen, dan ben je niet teleurgesteld als het wat langer duurt. Maak ik een bestelling voor jou dan blijven we in contact over de te verwachte verzenddatum. 


Verpak en verzendkosten

Mijn verzendpartner is PostNL.

Als je bestelling nog in een brievenbuspakje past (en dat lukt met de kleinste maatjes!) is dit het voordeligst, in de webshop wordt dit aangegeven.

Als het groter is dan wordt het een ‘normaal’ pakje.

Verzenden naar het buitenland is ook mogelijk. Hierover mag je mij mailen. 

Je bestelling wordt aan huis bezorgd. Je mag je bestelling ook op afspraak ophalen in Nijmegen. Ik kan het ook meenemen naar een beurs/festival waar wij elkaar treffen.

Voor 'ophalen op afspraak' kies 'Qatar' als verzendland.    


 • Brievenbuspakketje Nederland € 3.90
 • Pakket Nederland € 6.50
 • Verzenden naar het buitenland vanaf € 13,-


Kosten die je niet ziet maar wel gemaakt worden zijn de verpakkosten. Denk aan materiaal zoals verzendlabel, doos en vloeipapier en de tijdsinvestering (pakket aanmelden en wegbrengen). Hiervoor breng ik €0.50 - € 0.70 in rekening.   

 

Retourneren

Mocht het toch te klein zijn of als een Aap staan… dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden terugsturen.

Verzendkosten en risico zijn voor eigen rekening.

Vul het retourformulier in op de website, zodra je een bevestiging hebt kun je het product terugsturen (of terugbregen). Dat wat je van Schaap & Aap tegoed hebt wordt binnen 14 dagen bijgeschreven op je rekening. Retourneren is niet van toepassing op spullen gekocht op een beurs/markt. Dit staat op de bon een aangegeven in de caravanshop.


Ruilen

Wil je een item tóch ruilen voor een andere maat? Of gewoon helemaal iets anders? Dat kan ook.. Jij stuurt het op eigen kosten en verzendrisico terug aan Schaap & Aap. Ik stuur het vervangende artikel na betaling van de verpak en verzendkosten terug naar jou. Heb je vooraf vragen stel deze dan dat voorkomt teleurstellingen. 


Vul het ruilformulier in op de website, zodra je een bevestiging hebt kun je het product terugsturen (of terugbregen).

Van spullen gekocht op een beurs/markt is ruilen alleen mogelijk aan huis (op afspraak) of op een volgende beurs (alleen als deze al bekend is). Is dat niet mogelijk dan moet Schaap & Aap je helaas teleurstellen.

Een markt of beurs is hét moment om te passen, meten en voelen. Het is enorm veel werk en niet kostendekkend om achteraf nog weer iets te ruilen. Het werk dat verpakken en verzenden kost en de kosten die gemaakt worden om op een beurs te mogen verkopen zijn verwerkt in de verkoopprijs. Sorry!   


Op maat gemaakt

een kledingstuk op kleur gemaakt:

Telefonisch, per mail of in persoonlijk contact hebben we een bestelling afgesproken. Bijvoorbeeld een broekje in een kleur die momenteel niet in de shop te vinden is.

We hebben afgesproken dat je via de shop een broekje zonder verdere foto betaald (of je hebt de foto al toegestuurd gekregen per mail.). Je vind ze onder zoekterm 'bestelling'. Kies je maat en betaal eenvoudig en veilig via iDeal.


Is het broekje al gemaakt dan wordt de verzending in orde gemaakt. Moet het nog gemaakt worden dan is je betaling een garantie voor mij dat je het ook afneemt.   

Wil je het ophalen (in Nijmegen of op een beurs/markt), dan kies je voor verzendland 'Qatar'. Zo niet dan wordt hij bij je thuis bezorgd via PostNL.


Koop je het product op afstand, dan gelden de algemene voorwaarden wat betreft retourneren en ruilen. Haal je het product op (aan huis of tijdens een markt) dan gelden regels voor deze situatie.

Onder 'bestelinformatie' (retourneren/ruilen) kunt u ze nalezen.


Een broekje met afwijkende maten (of van een eigen kledingstuk):

Volledig op maat gemaakt kan niet geruild worden.         


Voorwaarden

Natuurlijk mag je de bestelling uit de (plastic) verpakking halen en passen. Verder geldt dat je het product terug stuurt in de originele ongebruikte staat dus;

 • ongedragen en ongewassen;
 • in de originele (plastic)verpakking met de originele kaartjes, eventueel knoopsgaren en aangehecht  waardedocument;
 • je hebt niet zelf geprobeerd een mogelijk defect te herstellen;
 • in geval van de salopettes zijn de knoopjes nog niet verzet;
 • je hebt online het retour-/ruilformulier ingevuld;
 • je hebt een bevestiging gehad dat je (een deel) van je bestelling terug kunt sturen;
 • je voegt een kopie van je rekening bij je retourzending;
 • de retourzending is voldoende gefrankeerd.


Voldoet je retourzending niet aan bovengenoemde voorwaarden dan neemt Schaap & Aap hem niet in ontvangst. Hij wordt dan op kosten van de afzender teruggestuurd.


Probleem

Alles bij Schaap & Aap is mensenwerk. Handwerk, ambacht. Alles wordt voor vertrek gecontroleerd. Maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dus, is er iets mis met een product? Heb ik iets over het hoofd gezien? Laat mij per mail weten wat je hebt geconstateerd en we kijken of we een oplossing kunnen vinden. Lukt dat niet dan mag je ruilen of krijg je jouw geld terug.

Nieuwsbrief?


Wil je op de hoogte blijven? Over waar en wanneer Schaap & Aap bijvoorbeeld op een beurs staat. Of wanneer er weer een nieuwe batch online gaat? Schrijf je dan even in via het contactformulier!

Met liefde handgemaakt

Alle items van Schaap & Aap worden met liefde handgemaakt. Dat betekent dat alles altijd nét even iets anders valt. Dit komt ook doordat elk hergebruikt kledingstuk een andere dikte, souplesse of breisel heeft. 

Bestelling?

Wil je een kledingstuk laten maken van een eigen favoriet of dierbaar kledingstuk? Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Als eerste?

Wil je als eerste getipt worden als er een nieuwe batch online gaat? Vul dan hier het contactformulier in.


Retourneren en/of ruilen

Ben je niet helemaal tevreden? Past het niet, of staat het niet? Ik kan het mij niet voorstellen! Dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor het ruil- of retourformulier in.


Blijf op de hoogte

Volg Schaap & Aap op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke persoonlijke berichten.

Betalen

Je betaalt gemakkelijk en snel via iDeal. 


Verzenden

Het kan ongeveer 2-4 dagen duren voordat ik je bestelling overdraag aan PostNL. Ophalen is ook mogelijk, in het atelier in Nijmegen of tijdens een beurs/festival. 

© Schaap & Aap 2019