Wil je iets bestellen en zit je keus er niet bij? Neem dan contact op via mail of stuur een appje naar 0643176263. De webshop is vrij leeg. Door de coronamaatregelen heb ik geen ruimte om alle voorrad toe te voegen. Ik heb echter nog genoeg in mijn atelier en kan van alles voor je maken! 

Voor de Schaap lijn wordt gebruikgemaakt van hergebruikte wol

Voor de Aap lijn wordt gebruikgemaakt van hergebruikte katoen.

Assortiment

Op dit moment heeft Schaap & Aap in het assortiment:


  • Aap, katoenen broekjes in maat 50-56 t/m 98-104. Door de lange boorden zijn de broekjes minstens een maat langer te dragen!
  • Schaap, wollen broekjes (salopettes/tuinbroekjes) in maat 50-56 t/m 98/104.
  • Schaap, wollen broekjes met katoenen boord in maat 50-56 t/m 98-104. Door de lange boorden zijn de broekjes minstens een maat langer te dragen!


Schaap & Aap werkt aan het uitbreiden van het assortiment. Nieuw zijn de wasbare doekjesVoor het schoonmaken van hand, gezicht of kleding. Of voor alles wat op jou terechtkomt.

Met liefde handgemaakt

Alle items van Schaap & Aap worden met liefde handgemaakt. Dat betekent dat alles altijd nét even iets anders valt. Dit komt ook doordat elk hergebruikt kledingstuk een andere dikte, souplesse of breisel heeft. Ook hoe een kledingstuk zich gedraagt na het wassen en dragen is afhankelijk van hoe duurzaam het oorspronkelijke kledingstuk is geweest. 

Bestelling?

Wil je een kledingstuk laten maken van een eigen favoriet of dierbaar kledingstuk?

Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Als eerste?

Wil je als eerste getipt worden als er een nieuwe batch online gaat?

Vul dan hier het contactformulier in.


Betalen

Je betaalt gemakkelijk en snel via iDeal. 

Verzenden

Het kan ongeveer 2-4 dagen duren voordat ik je bestelling overdraag aan PostNL. Ophalen is ook mogelijk, in het atelier in Nijmegen of tijdens een beurs/festival. 

Retourneren en/of ruilen

Ben je niet helemaal tevreden? Past het niet, of staat het niet? Ik kan het mij niet voorstellen! Dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor het ruil- of retourformulier in.


Blijf op de hoogte

Volg Schaap & Aap op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke persoonlijke berichten.

© Schaap & Aap 2019