Maten

De kleding van Schaap & Aap valt goed op maat. De salopettes vallen wel iets slanker en sluiten beter aan om het bovenlijf dan de bekende grote merken. Als er rekening is gehouden met wasbaar luieren dan staat het vermeld in de beschrijving. Dit is vaak bij de sterk vervilte broekjes uit de Schaap lijn. Deze zijn dan ietsje breder op de heupen. In de regel rekt wol genoeg mee dus bij de rest van de modellen is geen extra ruimte meegerekend. De Aap broekjes zijn sowieso geschikt voor wasbaar luieren.


Kijk voor de Schaap lijn in de tabel welke maat het meest geschikt is voor je kindje. De Aap lijn valt ook goed op maat.


Wil je een broekje met aangepaste maten bestellen (omdat je kindje erg afwijkt van de gemiddelde maten). Mail dan de door jou opgemeten maten 1 t/m 6. Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.


Alle items van Schaap & Aap zijn met liefde handgemaakt. Dat betekent dat alles altijd nét even iets anders valt. De maten van de broekjes onderling (in dezelfde maat) kunnen enigszins verschillen. Dit komt ook doordat elk hergebruikt kledingstuk een andere dikte, souplesse of breisel heeft.


Maten zijn in centimeters.

Bestelling op maat?


Heb je een kledingstuk dat je écht niet weg kunt doen? Van jezelf, je man, je moeder, vader, opa of oma? Bijvoorbeeld een oude wollen trui of een dierbaar marathonshirt? Maar wat wel doelloos in de kast ligt? Schaap & Aap kan op bestelling speciaal voor jou een uniek Schaap & Aap kledingstuk maken! Is dat nou niet leuk voor je (klein)kind en de aarde! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.