Wil je iets bestellen en zit je keus er niet bij? Neem dan contact op via mail of stuur een appje naar 0643176263. De webshop is vrij leeg. Door de coronamaatregelen heb ik geen ruimte om alle voorrad toe te voegen. Ik heb echter nog genoeg in mijn atelier en kan van alles voor je maken! 

Maten

De kleding van Schaap & Aap valt goed op maat. De salopettes vallen wel iets slanker en sluiten beter aan om het bovenlijf dan de bekende grote merken. Als er rekening is gehouden met wasbaar luieren dan staat het vermeld in de beschrijving. Dit is vaak bij de sterk vervilte broekjes uit de Schaap lijn. Deze zijn dan ietsje breder op de heupen. In de regel rekt wol genoeg mee dus bij de rest van de modellen is geen extra ruimte meegerekend. De Aap broekjes zijn sowieso geschikt voor wasbaar luieren.


Kijk voor de Schaap lijn in de tabel welke maat het meest geschikt is voor je kindje. De Aap lijn valt ook goed op maat.


Wil je een broekje met aangepaste maten bestellen (omdat je kindje erg afwijkt van de gemiddelde maten). Mail dan de door jou opgemeten maten 1 t/m 6. Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.


Alle items van Schaap & Aap zijn met liefde handgemaakt. Dat betekent dat alles altijd nét even iets anders valt. De maten van de broekjes onderling (in dezelfde maat) kunnen enigszins verschillen. Dit komt ook doordat elk hergebruikt kledingstuk een andere dikte, souplesse of breisel heeft.


Maten zijn in centimeters.

Bestelling op maat?


Heb je een kledingstuk dat je écht niet weg kunt doen? Van jezelf, je man, je moeder, vader, opa of oma? Bijvoorbeeld een oude wollen trui of een dierbaar marathonshirt? Maar wat wel doelloos in de kast ligt? Schaap & Aap kan op bestelling speciaal voor jou een uniek Schaap & Aap kledingstuk maken! Is dat nou niet leuk voor je (klein)kind en de aarde! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Met liefde handgemaakt

Alle items van Schaap & Aap worden met liefde handgemaakt. Dat betekent dat alles altijd nét even iets anders valt. Dit komt ook doordat elk hergebruikt kledingstuk een andere dikte, souplesse of breisel heeft. Ook hoe een kledingstuk zich gedraagt na het wassen en dragen is afhankelijk van hoe duurzaam het oorspronkelijke kledingstuk is geweest. 

Bestelling?

Wil je een kledingstuk laten maken van een eigen favoriet of dierbaar kledingstuk?

Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Als eerste?

Wil je als eerste getipt worden als er een nieuwe batch online gaat?

Vul dan hier het contactformulier in.


Betalen

Je betaalt gemakkelijk en snel via iDeal. 

Verzenden

Het kan ongeveer 2-4 dagen duren voordat ik je bestelling overdraag aan PostNL. Ophalen is ook mogelijk, in het atelier in Nijmegen of tijdens een beurs/festival. 

Retourneren en/of ruilen

Ben je niet helemaal tevreden? Past het niet, of staat het niet? Ik kan het mij niet voorstellen! Dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen. Vul hiervoor het ruil- of retourformulier in.


Blijf op de hoogte

Volg Schaap & Aap op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke persoonlijke berichten.

© Schaap & Aap 2019